Frosta Filé labužnické po italsku mraž. 345g

79,00 Kč

Proč nakupovat u nás?

Více než 65 000 položek od potravin až po drogerii.

  •  Platba kartou online, dobírkou nebo bankovním převodem
  •  Záruka vrácení peněz
  •  Online supermarket mezinárodních specialit. Dovezeme Vám nakup až ke dveřím.
  •  Rychlé a levné doručení
  •  +420 601 086 338

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Labužnické rybí filé po italsku FRoSTA 345g

SLOŽENÍ
Filé z tresky pestré 52%, smetanovo-rajčatová omáčka 37% (creme fraiche 6%, smetana, rajčata 5%, červená paprika, voda, rajčatový protlak 2%, cuketa, grilovaný lilek, cibule, máslo, olivový olej, rýžový škrob, cukr, jedlá sůl, bramborový škrob, mletá paprika, rozmarýn 0,1%, tymián 0,1%, černý pepř, muškátový oříšek), zelenina 7% (cuketa, červená paprika, grilovaný lilek, rajčata), mozzarella, strouhanka (pšeničná mouka, kvasnice, jedlá sůl)

ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Ryby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Sójové boby a výrobky z nich,Celer a výrobky z něj,Hořčice a výrobky z ní

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota 487 kJ / 117 kcal / tuk 6,7 g / z toho nasycené mastné kyseliny 3,8 g / sacharidy 3,7 g / z toho cukry 2,3 g / bílkoviny 10,1 g / sůl 0,84 g

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Energetická hodnota 487 kJ / 117 kcal / tuk 6,7 g / z toho nasycené mastné kyseliny 3,8 g / sacharidy 3,7 g / z toho cukry 2,3 g / bílkoviny 10,1 g / sůl 0,84 g

HMOTNOST/OBJEM
345g

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.

VÝROBCE
FRoSTA sp.z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polsko

NÁVOD K POUŽITÍ
Příprava jednoho balení:Trouba: Rozehřejte troubu na 210°C (horkovzdušnou troubu na 190°C). Zmrazené rybí filé na tácku vložte do trouby a pečte přibližně 35 minut.Mikrovlnná trouba: Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.

0
Rating:
0% of 100
Napište svou recenzi
Prohlížíte si:Frosta Filé labužnické po italsku mraž. 345g
Vaše hodnocení
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?