Konzervované saláty z ryb a mořských plodů

Definice:

Konzervované saláty z ryb a mořských plodů  - Ulehčují a zpříjemňují přípravu

Domácností kupujících zeleninové konzervy je sice ročně o něco méně, ale z hlediska nakoupeného objemu tyto konzervy bezpečně vedou. Tyto výrobky se navíc nakupují nejčastěji, a to sedmkrát do roka.

Využití:

Výrobci snaží spotřebitelům zpříjemnit konzumaci zeleniny tak, aby s její přípravou neměli prakticky žádnou práci. Dnes se v obchodech objevily řadu novinek, které našim zákazníkům ulehčí a zpříjemní přípravu salatu. Výhodou  nabídky je, že nemusíte nic mýt, loupat, krájet ani namáčet. Stačí odtrhnout víčko balení a saláty z ryb a mořských plodů  je připravena k použití.

Zajímavosti:

U ryb platí totéž, co u ostatních pokrmů. Ideální je zařazovat do jídelníčku co největší množství různých druhů.

Jednou týdně byste si měli koupit čerstvou nebo zmrazenou rybu, jednou či dvakrát týdně si dát některý z rybích výrobků, jako jsou například konzervované saláty z ryb a mořských plodů, zavináče nebo sledě v aspiku.

Při hubnutí byste pak měli dávat přednost sleďovým salátům v jogurtu, obsahují totiž méně kilojoulů.

Nelze najít produkty odpovídající výběru.